Zeytin Toplama İhalesi

12.10.2022 11:16

S.S GÜMÜŞKAYA SİTE İŞLETME KOOPERATİFİ ZEYTİN TOPLAMA İHALE ŞARTNAMESİ

1.    S.S Gümüşkaya site işletme kooperatifi, ortak alanlarında bulunan zeytin ağaçlarının zeytinlerinin toplatılması ve elde edilecek zeytinyağının paylaşımı için ihale yapılacaktır.

2.    İhale kapalı zarf usulü ile olup, değerlendirme 12.10.2022 tarihinde site yönetim kurulu başkanlığında, yönetim binasında saat 11.00 de gerçekleştirilecektir.

3.    12.10.2022 saat 10.00 a kadar isteklilerin teklif zarfları site yönetimine teslim edilebilecektir.

4.    İhale komisyonu site müdürü Süleyman ÇETİNKAYA başkanlığında, Hulusi ERDİL ve Mustafa ÇOBAN‘dan oluşmuştur.

5.    İhale zeytinin işlenmesi sonrası elde edilecek zeytinyağı için en yüksek zeytinyağı yüzdesini verecek istekli üzerinde bırakılacaktır.

6.    Satış bedeli;  üzerinde kalan istekli tarafından malın toplanıp tartılması sonunda hesaplanarak malın teslimi ile karşılıklı olarak yüzde oranı üzerinden çıkan yağın kooperatife teslimi olarak yapılacaktır.

7.    Site ortak alanları dışında kalan hiçbir ağaçtan zeytin toplanmayacak, ağaç kökü şahıs bahçesi sınırları içerisinde kalan ağaçların dalları ortak alanda dahi olsa toplama işlemi yapılmayacaktır.

8.    Aşırı düşük oranda zeytinyağı alımı teklifinin oluşması durumunda, ihaleyi sonuçlandırıp sonuçlandırmamak site yönetiminin iradesindedir.

9.    Ürün toplama işlemi ağaçlara ve çevreye zarar vermeden yapılacaktır.

10.  Ürün toplanması esnasında yüklenici tarafından çalıştırılacak işçilerin mali, idari, hukuki ve iş güvenliği vb. ilgili tüm işlemlerinin sorumluluğu yükleniciye aittir.

11.  Satışlardan elde edilen tüm gelirler, ilgili muhasebe kodunda gelir kayıt edilerek muhasebeleştirilecektir.

12.  Yüklenici tarafından zeytin toplama işlemi en geç 30.11.2022 tarihine kadar sonuçlandırılacaktır.

13.  İhaleye ait bu sözleşme duyuru amaçlı olarak, ihale gününe kadar, site yönetim binası ile 1 ve 2’nci bölge duyuru panolarında asılı kalacaktır. 12.10.2022 saat 11.00

S.S.GÜMÜŞKAYA SİTE İŞLETME KOOPERATİFİ

                                                                                      YÖNETİM KURULU

Sosyal Medya